2015. április 16., csütörtök

2015 január - Budapest meeting

Ennek a találkozónak szervezőjeként és házigazdáiként a program összeállításának és lebonyolításának összes felelősségével voltunk jelen.
Szakmailag, emberileg egyaránt nagyszerű, mély és tartalmas napokat tölthettünk együtt a résztvevőkkel. A nagy számú részvétel (összesen 26 fő staff és learner a négy partner országokból) is mutatja az érdeklődést.

"Ezen a találkozón jelent meg először igazán hangsúlyosan, és élmény jelleggel a gyakorlatban, a művészet és kreativitás megélése és alkalmazása sérült csoportokban, illetve sérült csoportvezetőkkel. A budapesti találkozó vasárnapi napja, amikor az ArtMan Egyesület művészeti csoportjaival közös csoportfolyamaton keresztül alkothattak a külföldi partnereink, bizonyos szempontból az eddigi folyamat csúcspontját, kiteljesedését jelentette, és olyan intenzív élményt, amiben minden résztvevő fel tudodd oldódni. Fantasztikus volt érezni és látni azt az energiát, azt a felszabadító jelenlétet, amiben a különböző nemzetiségű, nyelvű és képességű emberek együtt játszottak, alkottak, megosztottak valami nagyon őszintét egymással."
[Jobbágy Bernadett]

a fotó a találkozó utolsó, keddi napján készült, ahol nagyrészt már csak team tagok vettek részt

A részletes program itt olvasható: REPORT OF THE PROGRAM IN ENGLISH.

Video-riport és összefoglaló pedig itt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése